728 x 90

Ford опроверга слуховете за спирането на Mondeo и вановете

Ford опроверга слуховете за спирането на Mondeo и вановете

В бърз отговор на слуховете от вчера, че Ford възнамерява да съкрати 24 000 от своите европейски служители и да спре производството на Mondeo, S-Max и Galaxy, от компанията разпространиха официално съобщение до медиите, което опровергава информацията. "Понастоящем имаме най-силната ни гама от автомобили в Европа. Макар и редовно да оценяваме бъдещите си планове за

В бърз отговор на слуховете от вчера, че Ford възнамерява да съкрати 24 000 от своите европейски служители и да спре производството на Mondeo, S-Max и Galaxy, от компанията разпространиха официално съобщение до медиите, което опровергава информацията.

"Понастоящем имаме най-силната ни гама от автомобили в Европа. Макар и редовно да оценяваме бъдещите си планове за продукти възоснова на предпочитанията и тенденциите на клиентите, няма планирани промени понастоящем. Mondeo остава основна част от продуктовата ни линия в Европа. Имаме подобрения, които идват за модела по-късно тази година, като ще видите нови двигатели, както и външни и интериорни актуализации, както и подобрения в гамата Mondeo Hybrid."

По отношение на планираните съкращения, Форд казва: "Посочените в някои медии цифри са чиста спекулация и не бихме желали да коментираме информацията." 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт