728 x 90

Първи снимки на KIA Telluride се появиха в интернет

Концептът KIA Telluride получи доста добро посрещане от медии и фенове по време на North American International Auto Show през 2016 година, което помогна на корейската компания да вземе решението да даде зелена светлина на джипката за производство. Сега, около две години и половина по-късно, финалният продукт е почти готов за лансирането си, като първи

Концептът KIA Telluride получи доста добро посрещане от медии и фенове по време на North American International Auto Show през 2016 година, което помогна на корейската компания да вземе решението да даде зелена светлина на джипката за производство.

Сега, около две години и половина по-късно, финалният продукт е почти готов за лансирането си, като първи снимки показват как ще изглежда той. За радост, дизайнът е доста близък до студията от 2016 г.

7-местното возило изглежда масивно и е запазило изразителната си предница с голяма радиаторна решетка. Отзад откриваме някои прилики с Volvo XC90, но формата на стоп светлините все пак придава отличителен вид на джипката.

По предварителна информация, машината ще се позиционира над Sorento, като няма да се предлага на всички пазари, на които марката е представена. В Европа, например, Telluride няма да влезе в продажба.

Основният пазар на Telluride ще бъде САЩ, като не е изключена поява и на други места – Китай и Русия, например. В Русия доста добре се продава Mohave, което означава, че големите всъдеходи имат своя пазарен дял в страната.

Telluride ще разполага с три реда седалки, като ще предлага място за до седем пътника. Концептът на модела имаше две отделни седалки на втория ред, но серийният продукт ще предлага обща седалка с три места.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт