728 x 90

VW Teramont стигна и до Близкия Изток, но все още не се планира за Европа

VW Teramont стигна и до Близкия Изток, но все още не се планира за Европа

Volkswagen разшири пазарния обхват на 7-местния си SUV автомобил Terramont, представяйки го на пазарите в Близкия Изток. Машината е позната като Atlas в САЩ и се сглобява на няколко места по света, включително и в Китай. Засега не са ясни точните спецификации на модела за Близкия Изток, но най-вероятно там ще видим 2.0-литров турбо бензинов

Volkswagen разшири пазарния обхват на 7-местния си SUV автомобил Terramont, представяйки го на пазарите в Близкия Изток. Машината е позната като Atlas в САЩ и се сглобява на няколко места по света, включително и в Китай.

Засега не са ясни точните спецификации на модела за Близкия Изток, но най-вероятно там ще видим 2.0-литров турбо бензинов мотор с 238 к.с. В стандартното оборудване ще попадат системи за сигурност като Automatic Distance Control, Emergency Brake Assistant, Collision Warning, Blind Spot Detection и Park Assist.

Интересно е, че Volkswagen все още се противопоставя на идеята да лансира 7-местния си модел в Европа. Причините за това не са известни, но най-вероятно притесненията на немците идват от потенциален канибализъм с Touareg.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт