728 x 90

В BMW Group обмисляли дали да не спрат 3-вратото MINI през 2022 г.

В BMW Group обмисляли дали да не спрат 3-вратото MINI през 2022 г.

Доста интересна информация бе разпространена в американските онлайн автомобилни медии. Един от най-легендарните модели в историята на индустрията, MINI с три врати, може да бъде спрян от производство през 2022 година. Именно през тази година сегашното поколение на модела ще достигне края на своя жизнен цикъл. Британците не са доволни от реализациите на модела от

Доста интересна информация бе разпространена в американските онлайн автомобилни медии. Един от най-легендарните модели в историята на индустрията, MINI с три врати, може да бъде спрян от производство през 2022 година.

Именно през тази година сегашното поколение на модела ще достигне края на своя жизнен цикъл. Британците не са доволни от реализациите на модела от 2012 година насам, като дъното е достигнато през 2016 г.

Разбира се, представители на компанията не са потвърдили информацията, но не може да се очаква това да се случи, дори и тя да е вярна. Все пак, до края на производството на сегашния модел остават около четири години, ако слуховете са верни.

Най-продаваният модел глобално на фирмата е и нейният най-голям представител – Countryman. 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт