728 x 90

Как изглежда новото BMW Z4 на живо

Как изглежда новото BMW Z4 на живо

До този момент, около 99% от феновете на BMW са виждали новото поколение Z4 само на официалните снимки, разпространени от компанията по време на дебюта на колата. За да придобиете по-добра представа за визията на машината, ви представяме няколко снимки, направени на паркинга на магазин Aldi някъде в Германия. Интересното е, че за първи път

До този момент, около 99% от феновете на BMW са виждали новото поколение Z4 само на официалните снимки, разпространени от компанията по време на дебюта на колата.

За да придобиете по-добра представа за визията на машината, ви представяме няколко снимки, направени на паркинга на магазин Aldi някъде в Германия. Интересното е, че за първи път виждаме роудстъра не в оранжев цвят, а в графитено сиво.

Както вече стана ясно при премиерата, машината има класически пропорции на спортен роудстър с къси надвеси и дълъг преден капак. Под него поне за момента се крие 3.0-литров 6-цилиндров турбо бензинов агрегат, чиято мощност за Европа е 335 к.с. Моторът ще осигурява ускорение от място до 100 км/ч за 4.5 секунди.

В интериора място намират head-up дисплей, дигитално табло и последното поколение на инфотейнмънт системата на баварците. 

Очаква се всички подробности по модела, включително информация за останалите двигатели, цени и мощности, да бъде разпространена на 18 септември. Европейските фенове на марката ще могат да видят модела в началото на октомври.

Снимки: Тодор Тодоров

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт