728 x 90

В Китай се появи местна версия на Nissan Navara

В Китай се появи местна версия на Nissan Navara

Dongfeng обяви началото на производството на новия си пикап, който излиза на китайския пазар през октомври, носи името Ruijing 6 и ще се произвежда от завода, собственост на Nissan и китайската компания. Китайският модел се явява пряк родственик на Renault Alaskan и Mercedes X-Class и също е изграден на базата на актуалното поколение на Nissan

Dongfeng обяви началото на производството на новия си пикап, който излиза на китайския пазар през октомври, носи името Ruijing 6 и ще се произвежда от завода, собственост на Nissan и китайската компания. Китайският модел се явява пряк родственик на Renault Alaskan и Mercedes X-Class и също е изграден на базата на актуалното поколение на Nissan Navara.

Все пак Ruijing 6 се отличава с по-различен дизайн на предницата, като това включва радиаторната решетка, фаровете и капака, а в интериора китайците са решили да използват по-евтини решения по отношение на волана, инфотейнмънт системата, блокът за управление на климатика и т.н.

Ruijing 6 е с 27 мм по-дълъг от Navara (5290 мм) и с 20 мм по-висок от японския си оригинал (1810 мм). Широчината им е еднаква – 1850 мм, както и колесната база – 3150 мм.

Dongfeng произвежда и продава в Китай още един пикап, базиран на Nissan Navara – Rich, който обаче използва за база поколението на японския модел от 1997 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт