728 x 90

BMW потвърди спирането на 3-Series GT

BMW потвърди спирането на 3-Series GT

BMW няма намерение да поднови модела си 3-Series GT. Машината се появи преди няколко години като голям и луксозен хечбек, но с пристиганети на чисто новото поколение 3-та Серия той ще остане в историята. Причината за това е до болка позната – клиентите, които досега са имали интерес към автомобила, вече поглеждат все по-често към

BMW няма намерение да поднови модела си 3-Series GT. Машината се появи преди няколко години като голям и луксозен хечбек, но с пристиганети на чисто новото поколение 3-та Серия той ще остане в историята.

Причината за това е до болка позната – клиентите, които досега са имали интерес към автомобила, вече поглеждат все по-често към SUV сегмента и избират Х1 или Х3. С други думи, 3-Series GT ще стане поредната жертва на SUV манията.

Все пак, краят на производството няма да дойде веднага. Наред с новата "тройка" баварците ще продават и GT, като последните бройки ще слязат от поточната линия през лятото на 2020 година.

Току-що показаната 3-Series седан скоро ще получи и задължителната версия комби, а не след дълго очакваме и купето 4-Series. Разбира се, в бъдеще ще видим и флагмана М3/М4.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт