728 x 90

KIA се чуди за второ поколение Stinger

KIA се чуди за второ поколение Stinger

KIA Stinger е един от най-актуалните модели в своя сегмент, но производителят от Южна Корея вече обмисля бъдещето му. От компанията все още не са взели решение дали колата ще има директен наследник. Причината за това, както може би е логично, се крие в пазарния потенциал на Stinger. Макар и да е много положително явление

KIA Stinger е един от най-актуалните модели в своя сегмент, но производителят от Южна Корея вече обмисля бъдещето му. От компанията все още не са взели решение дали колата ще има директен наследник.

Причината за това, както може би е логично, се крие в пазарния потенциал на Stinger. Макар и да е много положително явление за имиджа на бранда, продажбите му все още не могат да се нарекат силни.

Ръководителят на дизайна в KIA, Грегъри Гилам, признава, че "е много трудно да бъдеш успешен с подобен автомобил в Европа" и, че все пак "трябва да останем икономически успешни".

Предстои в следващите месеци и дори години да стане ясно какъв е реалният потенциал на колата на пазара. Ако тя остане строго нишово предложение, най-вероянто няма да видим второ поколение.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт