728 x 90

Два нови концепта за 100 години Citroen

    През 2019 Citroen отбелязва 100 години от основаването на марката и по този случай планира да представи два концепта – градски и свръх луксозен автомобил. Първият от двата концепта ще се появи на салона в Женева през март и ще представи визията на марката за градския автомобил на бъдещето. Месец по-късно на салона в Пекин

    През 2019 Citroen отбелязва 100 години от основаването на марката и по този случай планира да представи два концепта – градски и свръх луксозен автомобил.

    Първият от двата концепта ще се появи на салона в Женева през март и ще представи визията на марката за градския автомобил на бъдещето. Месец по-късно на салона в Пекин ще дебютира и луксозното возило, което според французите ще е „въплъщение на свръх комфорта”.

    За февруари пък е планирана изложбата на класически модели на Citroen, която също е част от честванията на 100-годишнината на марката, а за юли в Нормандия е насрочена среща събор на собствениците на ретро и класически модели на Citroen от цяла Франция.

    Що се отнася до серийното производство, от марката на PSA потвърдиха, че компанията работи по създаването на нов голям модел, който почти сигурно ще е седан, който наследи моделите С5 и С6. Предполага се, че моделът, който ще се предлага както в Европа, така и в Китай, ще излезе на пазара през 2019 или 2020 година.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт