728 x 90

BMW загатна за първия по рода си X7

BMW загатна за първия по рода си X7

BMW обеща да покаже първия в историята си модел Х7 по-късно този месец и изглежда всичко върви по план. Баварците разпространиха първо предварително изображение от модела чрез официалната си Facebook страница. От снимката не разбираме много относно дизайна на луксозния всъдеход, но все пак виждаме формата и размера на бъбрековидните радиаторни решетки в предната част.

BMW обеща да покаже първия в историята си модел Х7 по-късно този месец и изглежда всичко върви по план. Баварците разпространиха първо предварително изображение от модела чрез официалната си Facebook страница.

От снимката не разбираме много относно дизайна на луксозния всъдеход, но все пак виждаме формата и размера на бъбрековидните радиаторни решетки в предната част. Спокойно можем да кажем, че това са най-големите "бъбреци" от фирмата, които сме виждали до момента.

Предсерийното производство на BMW X7 вече започна. Макар и този факт все още да не значи нищо за крайния потребител, немците казват, че първият прототип за тестове е слязъл от поточната линия и е готов за изпитания. 

Дължината на BMW X7 ще достигне 5.25 метра, което го прави по-голям от всички основни конкуренти с изключение на американските Infiniti QX80 и удължената версия на Cadillac Escalade ESV.

Именно този джип ще стане и най-луксозния на баварската марка, като най-вероятно ще се позиционира дори и над 7-Series. BMW X7 ще е със седем места, като топ версията ще разполага само с 4 кресла – задните ще се превръщат в бизнес легла, като в представителните седани.

Базираният на платформта CLAR автомобил ще има два основни двигателя. Феновете на бензина ще могат да изберат 4.4 V8 в няколко мощностни версии, а сред дизелите ще открием 3.0-литров агрегат също с няколко мощности.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт