728 x 90

Следващото М3 върти обиколки на "Нюрбургринг"

Следващото М3 върти обиколки на "Нюрбургринг"

След като премиерата на новата 3 серия на BMW стана факт на салона в Париж, феновете на марката вече очакват следващото поколение на М3. А снимките от тестовете на Северната дъга на „Нюрбургринг” в планината Айфел дават надежда, че чакането няма да продължи дълго. Дизайнерите обещават още по-агресивна предница, а конструкторите – много по-широка стъпка

След като премиерата на новата 3 серия на BMW стана факт на салона в Париж, феновете на марката вече очакват следващото поколение на М3. А снимките от тестовете на Северната дъга на „Нюрбургринг” в планината Айфел дават надежда, че чакането няма да продължи дълго.

Дизайнерите обещават още по-агресивна предница, а конструкторите – много по-широка стъпка в сравнение с нормалната 3 серия.

Задвижването е поверено на новия двигател S58, който произлиза от В58, използван при актуалния M240i – 3-литров 6-цилинров редови мотор с две турбини.

Интересното е, че все още един от слуховете около следващото М3, което трябва да се появи през 2020 или 2021 година, не е потвърден – че седанът ще получи задвижване 4х4, същата система, която се използва при новия М5.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт