728 x 90

Skoda с фейслифт и за малкото комби Fabia Combi Scoutline

Skoda с фейслифт и за малкото комби Fabia Combi Scoutline

След като през март тази година представи освежената гама на модела си Fabia, Skoda обнови и най-екзотичния член от семейството на популярния хечбек. Става дума за малкото повдигнато комби Fabia Combi Scoutline. Машината получава всички подобрения, с които може да се похвали и обикновената Fabia. Става дума за опционалните диодни светлини, новите цветове и модели

След като през март тази година представи освежената гама на модела си Fabia, Skoda обнови и най-екзотичния член от семейството на популярния хечбек. Става дума за малкото повдигнато комби Fabia Combi Scoutline.

Машината получава всички подобрения, с които може да се похвали и обикновената Fabia. Става дума за опционалните диодни светлини, новите цветове и модели джанти, както и новостите при инфотехнмънт системата.

Като типичен член на Scout семейството, колата получава предпазен обков от черни и сребристи панели. За разлика от по-големите Scout модели, задвижването е само на предните колела.

Задвижването ще бъде поверено изцяло на 3-цилиндрови двигатели, като вече не се предлага и дизел. Всички агрегати имат работен обем от 1000 куб. см., а мощността варира от 60 до 110 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт