728 x 90

Следващият хиперкар от Aston Martin може да се казва Valhalla

Следващият хиперкар от Aston Martin може да се казва Valhalla

Aston Martin регистрира патент за наименованието Valhalla. Според данни на AutoBlog именно под такова име на пазара може да излезе нов хиперкар, който към момента носи вътрешнозаводското обозначение Project 003. Официално потвърждение на тази информация засега няма. В заявката за патента е указано само, че това наименование може да се използва за "пътнически и състезателни

Aston Martin регистрира патент за наименованието Valhalla. Според данни на AutoBlog именно под такова име на пазара може да излезе нов хиперкар, който към момента носи вътрешнозаводското обозначение Project 003.

Официално потвърждение на тази информация засега няма. В заявката за патента е указано само, че това наименование може да се използва за "пътнически и състезателни автомобили, както и техните части".

Очаква се серийната версия на супер автомобила да се появи не по-рано от края на 2021 година. По предварителни данни тиражът на хиперколата ще бъде ограничен до 500 екземпляра. Новата машина ще стане третия подобен автомобил на британската марка след моделите Valkyrie (Project 001) и Valkyrie AMR Pro.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт