728 x 90

Владимир Путин стана първият държавен глава с представителен ван

Aurus, луксозният бранд от Русия, който произвежда официалните представителни лимузини на страната, представи ново свое предложение. Става дума за луксозен повдигнат ван с името Arsenal, който вече е в движение по улиците на Москва. Това е може би единственият представител на сегмента MPV в света, който има 4.4-литров V8 двигател под предния капак. Благодарение на

Aurus, луксозният бранд от Русия, който произвежда официалните представителни лимузини на страната, представи ново свое предложение. Става дума за луксозен повдигнат ван с името Arsenal, който вече е в движение по улиците на Москва.

Това е може би единственият представител на сегмента MPV в света, който има 4.4-литров V8 двигател под предния капак. Благодарение на допълнителна електрическа тяга, максималната мощност е почти 600 к.с., които достигат колелата посредством 9-степенна автоматична скоростна кутия.

Все още не се знае каква функция ще изпълнява машината, тъй като Владимир Путин вече използва чисто новата си лимузина Senat. Предвижда се кортежът му да се сдобие и с голям брониран SUV с име Komendant.

Oт Aurus предвиждат продажби и на цивилното население, като грандиозният план на фирмата е да реализира не по-малко от 10 000 коли годишно.

Снимки: Motor1.com

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт