728 x 90

Показаха Maybach изгорял до основи на тунинг изложение

Показаха Maybach изгорял до основи на тунинг изложение

Изложителите по време на тунинг салона SEMA в Лас Вегас се опитват да привлекат интереса на потребителите по всевъзможни начини. На разположение са автомобили с огромна мощност, атрактивна визия и щури доработки. Но само една кола се отличава от всички останали. Става дума за изгорял до основни екземпляр на Mercedes-Maybach S-Class, който стои между всички други

Изложителите по време на тунинг салона SEMA в Лас Вегас се опитват да привлекат интереса на потребителите по всевъзможни начини. На разположение са автомобили с огромна мощност, атрактивна визия и щури доработки. Но само една кола се отличава от всички останали.

Става дума за изгорял до основни екземпляр на Mercedes-Maybach S-Class, който стои между всички други лъскави предложения. Луксозната лимузина е на щанда на Forgiato, един от най-известните производители на джанти в света.

Чрез изгорялата кола компанията представя новата си серия 22-цолови джанти с име Orologio. Майбахът е купен от търг за бракувани автомобили и е изложен в напълно автентичен вид. Единствената модификация са новите 22-цолови колела.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт