728 x 90

Вече има и спортен пикап Hilux

Вече има и спортен пикап Hilux

Toyota представи на автомобилното изложение в Сао Пауло специална версия на популярния пикап Hilux – Hilux GR Sport, създадена от спортното подразделение на гиганта Gazoo Racing. Версията е изцяло проектирана и изпълнена в Бразилия, предназначена е само за местния пазар и производствената серия е от едва 420 коли. Промените са основно оптични, както по екстериора,

Toyota представи на автомобилното изложение в Сао Пауло специална версия на популярния пикап Hilux – Hilux GR Sport, създадена от спортното подразделение на гиганта Gazoo Racing. Версията е изцяло проектирана и изпълнена в Бразилия, предназначена е само за местния пазар и производствената серия е от едва 420 коли.

Промените са основно оптични, както по екстериора, така и в интериора. Черно-червените елементи по вратите, капакът на двигателя и таванът са черни, на борда се появява и надпис Gazoo Racing. Седалките са с кожена тапицерия с акцент GR на облегалките за глава, като това присъства и на бутона за стартиране на двигателя и на стелките на пода.

В техническо отношение няма промени по пикапа, но управлението му вече е по-различно. От Gazoo Racing са се погрижили за това с нови предни пружини и амортисьори, както и с известни промени в работата на сервото на волана.

Все още обаче няма информация за това каква ще е цената на специалната версия на пикапа, задвижван от 2,8-литров турбодизел, който работи с 6-степенен автоматик.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт