728 x 90

Genesis анонсира рестайлинг за флагманския седан G90

Genesis анонсира рестайлинг за флагманския седан G90

Корейският премиум бренд Genesis от Хюндай публикува тийзър на обновения флагмански модел G90. Официалната премиера на седана е предвидена за средата на ноември в Южна Корея. Съдейки по изображението, след рестайлинга Genesis G90 ще получи съвършенно различни светодиодни предни фарове с нови блокове дневни габарити, опънати до "крилата" на колата. В допълнение, седанът е с

Корейският премиум бренд Genesis от Хюндай публикува тийзър на обновения флагмански модел G90. Официалната премиера на седана е предвидена за средата на ноември в Южна Корея.

Съдейки по изображението, след рестайлинга Genesis G90 ще получи съвършенно различни светодиодни предни фарове с нови блокове дневни габарити, опънати до "крилата" на колата. В допълнение, седанът е с променена радиаторна решетка под форма "медена пита".

Според предварителните данни, във вътрешността на G90 ще се прилагат някои решения, които дебютираха в новото поколение седан Kia K900 (на някои пазари се продава под името Quoris). Той разполага с напълно цифрово табло в кабината, мултимедиен комплекс с 12,3-инчов сензорен дисплей, както и интелигентна система за интериорно осветление с 64 цвята и функция за реакция при движение.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт