728 x 90

Toyota подготвя премиера за новия седан Corolla (видео)

Toyota подготвя премиера за новия седан Corolla (видео)

Тойота ще представи на 16 ноември седана от новото поколение на модела Corolla на автомобилното изложение в Гуанджоу, Китай. Японският бренд вече публикува кратко тийзър видео, в което показва силует на бъдещия автомобил. 12-ата генерация от най-популярната кола в света почти по същото време ще направи и своя северно-американски дебют в Кармел, Калифорния (LIVE STREAM).

Тойота ще представи на 16 ноември седана от новото поколение на модела Corolla на автомобилното изложение в Гуанджоу, Китай. Японският бренд вече публикува кратко тийзър видео, в което показва силует на бъдещия автомобил.

12-ата генерация от най-популярната кола в света почти по същото време ще направи и своя северно-американски дебют в Кармел, Калифорния (LIVE STREAM). Най-вероятно, дизайнът на 2020 Toyota Corolla повтаря едноименния хечбек, представен на Автосалон Ню Йорк 2018 през пролетта.

Седанът ще бъде изграден върху платформата TNGA, която се използва още в Prius и C-HR. Очаква се колата да бъде по-голяма от своя предшественик. Машината ще получи нова светодиодна оптика, агресивни брони и видоизменена радиаторна решетка. В салона на новата Корола ще има ново табло за управление.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт