728 x 90

Toyota подарява нов пикап на герой от Калифорния

    Toyota обеща нов пикап на медицинския работник Елин Пирс, който се превърна в един от героите на битката срещу горските пожари в Калифорния. Пирс работи в болницата Adventist Health в Парадайс и заедно със своята Toyota Tundra на няколко пъти пресече огнената стихия, за да превози пациенти, оборудване и медикаменти. Точно заради проявената от него

    Toyota обеща нов пикап на медицинския работник Елин Пирс, който се превърна в един от героите на битката срещу горските пожари в Калифорния. Пирс работи в болницата Adventist Health в Парадайс и заедно със своята Toyota Tundra на няколко пъти пресече огнената стихия, за да превози пациенти, оборудване и медикаменти.

    Точно заради проявената от него храброст той ще получи и нов пикап, който да смени неговия, който е доста обгорял в битката с огъня, а всички пластмасови елементи по каросерията са се стопили.

    Според местните медии Пирс успял да си пробие път до болницата, въпреки че магистралата е била задръстена, там натоварил пациенти, които откарал до хеликоптерната площадка.

    След това Пирс участвал и в превозването на пациенти до града, когато бил разчистен път, по който да минават високопроходими автомобили.

    Пирс публикува снимка на обгорелия му пикап Tundra в Instagram и благодари на всички, които са участвали в евакуирането на болницата, в която работи той.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт