728 x 90

Какво ще кара Джеймс Бонд?

    В началото на следващата година по кината ще излезе 25-ят филм за Агент 007 Джеймс Бонд. И един от въпросите, който предстои да получи отговор преди премиерата е какъв автомобил ще кара британският агент. Огромната част от феновете на поредицата, още от първите филми, са на мнение, че Aston Martin е най-подходящият автомобил на 007,

    В началото на следващата година по кината ще излезе 25-ят филм за Агент 007 Джеймс Бонд. И един от въпросите, който предстои да получи отговор преди премиерата е какъв автомобил ще кара британският агент.

    Огромната част от феновете на поредицата, още от първите филми, са на мнение, че Aston Martin е най-подходящият автомобил на 007, но както помните BMW също записа успешно участие в този впечатляващо дълголетен франчайз. А и да не забравяме, че през 50-те години Бонд се изявява и зад волана на Bentley.

    Освен това, много от почитателите на Aston Martin споделят мнението, че възраждането на компанията е започнало не с назначаването на Анди Палмър през 2014 година като главен изпълнителен директор на марката, а с решението британците да се завърнат като партньор на 007 на филмовия екран. Или пък и двете събития имат своето значение.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт