728 x 90

Прототип на BMW X5 M върти обиколки на Нюрбургринг (видео)

Прототип на BMW X5 M върти обиколки на Нюрбургринг (видео)

BMW вече показа новото поколение Х5, а догодина се очаква да видим и наследника на Х5 М. Именно този модел в момента във финалния си тестови процес, като ново видео показва прототип на пистата Нюрбургринг. Любопитното е, че возилото се движи доста уверено по завоите с оглед на теглото си, като скоростта е доста висока.

BMW вече показа новото поколение Х5, а догодина се очаква да видим и наследника на Х5 М. Именно този модел в момента във финалния си тестови процес, като ново видео показва прототип на пистата Нюрбургринг.

Любопитното е, че возилото се движи доста уверено по завоите с оглед на теглото си, като скоростта е доста висока. Можем само да предполагаме какво е точно времето на Х5 М на пистата, но по всичко личи, че определено ще има хот хечове, които ще могат да завидят.

От сега обаче със сигурност се знае, че задвижването на голямата спортна джипка ще идва от 4.4-литров битурбо V8 двигател. По неофициална информация мощността на агрегата ще надминава 600 к.с., но точната цифра ще стане ясна при дебюта.

Визуално различаването на М версията от стандартния Х5 няма да е трудна – доста разлики ще има в дизайна на броните, страничните прагове и дифузерите. Освен това, спортният модел ще се движи върху 21-цолови колела.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт