728 x 90

Cupra планира седем нови модела до 2021 година

Cupra планира седем нови модела до 2021 година

Cupra, новата спортна марка под шапката на SEAT, има амбициозни планове за близкото си бъдеще. Брандът има намерението да лансира седем модела до 2021 година. Проектът на Cupra е да се съсредоточи върху част от представители на SEAT и да разработи по няколко техни версии. В този ред на мисли, не бива да очакваме Cupra

Cupra, новата спортна марка под шапката на SEAT, има амбициозни планове за близкото си бъдеще. Брандът има намерението да лансира седем модела до 2021 година.

Проектът на Cupra е да се съсредоточи върху част от представители на SEAT и да разработи по няколко техни версии. В този ред на мисли, не бива да очакваме Cupra версия на всеки актуален модел на SEAT.

Засега не се знае повече за "великолепната седморка" на Cupra, но от фирмата разкриват, че ще видим някои наистина специални автомобили, които ще имат лимитиран производствен характер.

Очаква се второто предложение на Cupra, след Cupra Ateca, да бъде Cupra Leon базиран на следващото поколение на популярния хечбек. Tarraco и Arona също най-вероятно ще се сдобият със спортни варианти.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт