728 x 90

Ford може да възроди името Puma за малкия Bronco

Ford може да възроди името Puma за малкия Bronco

Ford е възобновил документите си в патентното бюро по отношение на моделното име Puma. Очаква се Puma да се върне в употреба още догодина, когато ще видим чисто нов малък високопроходим модел. Името, което в миналото беше използвано за малък спортен автомобил базиран на Fiesta, ще се поставя именно върху този всъдеход, който за момента

Ford е възобновил документите си в патентното бюро по отношение на моделното име Puma. Очаква се Puma да се върне в употреба още догодина, когато ще видим чисто нов малък високопроходим модел.

Името, което в миналото беше използвано за малък спортен автомобил базиран на Fiesta, ще се поставя именно върху този всъдеход, който за момента е известен като Baby Bronco.

Документите са подадени на 26 октомври от централата на Ford в Детройт, като патентът покрива "превозни средства с двойно предаване". Точно това насочва към употребата на името в новата джипка.

Очаква се Bronco да се превърне в нещо като суббранд, който ще предлага офроуд ориентирани машини. Първите два модела на тази марка ще бъдат именно големият и малкият Bronco.

Според спекулации по форуми, Ford може да възроди и името Maverick.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт