728 x 90

Имате ли излишни 1.65 млн долара? Вложете ги в суперкола…

McLaren Senna GTR – един автомобил, който би трябвало да се появи официално през 2019 година и който ще се използва само за писта. Все още не знаем как изглежда колата и какви са нейните характеристики, но вече можете да си я купите. Макар и McLaren да предвижда продажба на лимитирана до 75 коли серия

McLaren Senna GTR – един автомобил, който би трябвало да се появи официално през 2019 година и който ще се използва само за писта. Все още не знаем как изглежда колата и какви са нейните характеристики, но вече можете да си я купите.

Макар и McLaren да предвижда продажба на лимитирана до 75 коли серия чак след около 12 месеца, дилър на суперколи вече предлага машината. По-точно, продава правото да си купите суперколата.

Идеята е следната – срещу 1.65 милиона долара, Knight International ще ви продаде правото за закупуване на Senna GTR. В тази цена влиза и сумата за закупуване на самата кола.

Нещо подобно се случва често със супер екскклузивни коли като част от моделите на McLaren. Търговци плащат цяло състояние, за да се класират и да закупят автомобил, като успяват да го продадат на клиенти още преди доставката.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт