728 x 90

Toyota подари пикап на героя от Калифорния

Помните ли парамедика от Калифорния, който се превърна в герой с превозването и евакуацията на пациенти от болницата в Парадайс, при което обгоря пикапът му? Тогава от Toyota обещаха да подарят нов пикап на смелчагата и сега това е факт – Ейлин Пиърс получи чисто нов Tundra, подарък от американското подразделение на японския гигант. Пирс

Помните ли парамедика от Калифорния, който се превърна в герой с превозването и евакуацията на пациенти от болницата в Парадайс, при което обгоря пикапът му? Тогава от Toyota обещаха да подарят нов пикап на смелчагата и сега това е факт – Ейлин Пиърс получи чисто нов Tundra, подарък от американското подразделение на японския гигант.

Пирс публикува снимка на новата кола в профила си в Instagram и благодари на компанията за жеста.

Отделно от това Пиърс съобщи, че Toyota USA е осигурила продукти и помощ за пожарникарите и Националната гвардия, които продължават битката с огъня.

Местните медии разказаха как Пиърс се е върнал през пожарите до болницата в Парадайс, за да помогне при евакуацията на болните, а заедно с това е извозил и оборудване и лекарства. След това е закарал пациенти до хеликоптерната площадка, откъдето те са били спасени от града, който на практика беше унищожен от пожарите.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт