728 x 90

Вижте чисто новия луксозен SUV на Hyundai!

    Буквално броени часове преди официалната премиера на новия луксозен флагман на Hyundai, големият всъдеход Palisade, джипката беше заснета без какъвто и да е камуфлаж. От този първи досег с Palisade можем да кажем, че корейската машина изглежда доста обещаващо и доста близко до концептуалния модел, който я предшестваше. Hyundai Palisade е близък родственик на Kia

    Буквално броени часове преди официалната премиера на новия луксозен флагман на Hyundai, големият всъдеход Palisade, джипката беше заснета без какъвто и да е камуфлаж.

    От този първи досег с Palisade можем да кажем, че корейската машина изглежда доста обещаващо и доста близко до концептуалния модел, който я предшестваше.

    Hyundai Palisade е близък родственик на Kia Telluride и в моделната гама формално ще замени Santa Fe XL, но ще бъде разположен степен по-високо. Публичният дебют на джипката ще се състои на утре, 28 ноември, в рамките на Автосалон Лос Анджелис 2018.

    Технически данни и официални изображения на кросоувъра засега липсват, но се очаква той да получи V6 двигател, предно или двойно задвижване, като опция. Дизайнът на модела ще бъде върху основата на концепта Hyundai HDC-2 Grandmaster.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт