728 x 90

Suzuki готви бюджетен компактен кросоувър

Най-евтиният кросоувър на Сузуки ще се предлага под името Spacia Gear. Фрагменти от машината вече бяха разпространени в социалните мрежи, а дебютът се очаква още този месец. Технически характеристики засега не се разкриват. Известно е само, че новият автомобил ще бъде построен върху базата на микробуса Spania, второто поколение на който дебютира през 2017 година.

Най-евтиният кросоувър на Сузуки ще се предлага под името Spacia Gear. Фрагменти от машината вече бяха разпространени в социалните мрежи, а дебютът се очаква още този месец.

Технически характеристики засега не се разкриват. Известно е само, че новият автомобил ще бъде построен върху базата на микробуса Spania, второто поколение на който дебютира през 2017 година.

Версията за по-лоши пътища има модифициран дизайн – различна радиаторна решетка с кръгли фарове и брони. Машините ще имат големи колела и увеличен пътен просвет.

Дължината на Suzuki Spaci съставлява само 3.39 метра. Задвижва се от мъничък двигател от 660 кубически см с мощност 52 "коня". Използва се микрохибридна технология, като между бензиновия мотор и скоростната кутия е разположен елмотор за 2.7 кВт – помага запалването и действа като мощен генератор.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт