728 x 90

4-местен BMW X8 се превръща в най-скъпия модел на марката?

4-местен BMW X8 се превръща в най-скъпия модел на марката?

Най-скъпият BMW X7, който можете да си закупите в момента, струва малко над 120 000 долара (цена в САЩ). Ако все пак търсите още по-голям, луксозен и скъп всъдеход от марката, то желанията ви може и да се сбъднат скоро. По неофициална информация от източник до BMW, който споделя информация с авторитетния блог BMW Blog,

Най-скъпият BMW X7, който можете да си закупите в момента, струва малко над 120 000 долара (цена в САЩ). Ако все пак търсите още по-голям, луксозен и скъп всъдеход от марката, то желанията ви може и да се сбъднат скоро.

По неофициална информация от източник до BMW, който споделя информация с авторитетния блог BMW Blog, баварците смятат да коронясат SUV гамата си с върхов SUV с името Х8.

Мнозина може би биха предположили, че машината ще бъде нещо като купе-SUV версия на Х7, но плановете на компанията са съвсем различни. BMW обмисля супер луксозен, 4-местен гигантски флагмански SUV.

Теоретично, Х8 трябва да запази класическата линия на SUV на покрива си, но да предлага върхов лукс в кабината. Целта е моделът да се изправи срещу Maybach GLS, който Daimler ще пусне скоро.

Още една въпросителна върху смисъла на модела поставя фактът, че BMW вече потвърди лансирането на супер-луксозна версия на Х7, която ще разполага със само четири кресла в интериора.

Според BMW Blog, Х8 най-вероятно ще се превърне в най-скъпия сериен автомобил, който брандът някога е предлагал. Бърз поглед към гамата на марката показва, че това означава цена от поне над 163 000 долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт