728 x 90

Откриха сериозен ел. проблем в новия Chevy Corvette, това бави дебюта

Откриха сериозен ел. проблем в новия Chevy Corvette, това бави дебюта

Очакваше се Chevrolet да покаже новото поколение на суперколата си Corvette по време на изложението в Детройт в началото на следващата година. Това обаче няма да се случи, а причината е доста изненадваща. Според информация на GM Authority, машината има "сериозен електрически проблем", който бави финализирането на проекта. Какъв точно е той не е известно, но се

Очакваше се Chevrolet да покаже новото поколение на суперколата си Corvette по време на изложението в Детройт в началото на следващата година. Това обаче няма да се случи, а причината е доста изненадваща.

Според информация на GM Authority, машината има "сериозен електрически проблем", който бави финализирането на проекта. Какъв точно е той не е известно, но се казва още, че колата не може да захрани и контролира правилно всичките си модули.

Колко време ще отнеме отстраняването на този проблем предстои да стане ясно. Знае се, че инженери на фирмата вече променят дизайна на електрическата система и държат връзка с доставчиците на части, тъй като ще бъда необходими нови компоненти.

По предварителни прогнози, забавянето ще бъде не повече от шест месеца, което все пак би направило възможно лансирането на модела през 2019 година. Както отбелязват водещи медии, феновете на марката чакат нов Corvette със средноразположен двигател от десетилетия, така че още няколко месеца няма да натежат.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт