728 x 90

Lincoln Continental връща срещуположните врати на мода

Lincoln Continental връща срещуположните врати на мода

Lincoln Continental се връща към корените си с нова специална серия. Continental Coach Door Edition ще бъде лимитирана до само 80 бройки през 2019 година, като всички те ще разполага със странични врати, отварящи се в срещуположна посока. С подобна конфигурация моделът разполагаше още в зората си през 60-те години на миналия век. Седанът разполага с около

Lincoln Continental се връща към корените си с нова специална серия. Continental Coach Door Edition ще бъде лимитирана до само 80 бройки през 2019 година, като всички те ще разполага със странични врати, отварящи се в срещуположна посока. С подобна конфигурация моделът разполагаше още в зората си през 60-те години на миналия век.

Седанът разполага с около 15 сантиметра по-дълго междуосие, които са в полза на пространството за крака на задните седалки. Вратите на лимузината се отварят под ъгъл от 90 градуса, осигурявайки лесен достъп до предните и задните седалки.

Ограничената серия ще се предлага само и единствено с 3.0-литров 6-цилиндров битурбо мотор с мощност от доста сериозните 400 к.с. Пиковият въртящ момент достига 542 Нм.

Продажбите на модела ще се осъществяват само в САЩ, като луксозният седан ще бъде при дилърите от лятото на 2019 г. Все още не се знаят цените.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт