728 x 90

Новият Mercedes-Benz CLA идва в първите дни на 2019 г.

Новият Mercedes-Benz CLA идва в първите дни на 2019 г.

Mercedes-Benz потвърди официално, че ще покаже следващото поколение на стилния си седан CLA по време на изложението CES в първите дни на 2019 година. Заедно с анонса немската фирма разпространи и първо предварително изображение на модела. Mercedes определя новия CLA като най-динамичното и емоционално предложение в този доста нишов клас, където скоро се очаква конкуренцията

Mercedes-Benz потвърди официално, че ще покаже следващото поколение на стилния си седан CLA по време на изложението CES в първите дни на 2019 година. Заедно с анонса немската фирма разпространи и първо предварително изображение на модела.

Mercedes определя новия CLA като най-динамичното и емоционално предложение в този доста нишов клас, където скоро се очаква конкуренцията на BMW 2-Series GranCoupe.

Техническата база на новия CLA ще идва директно от A-Class, което означава относително богата гама от турбо бензинови и дизелови мотори в Европа. 

В топ версия се очаква да се превърне CLA 45AMG, която ще разполага с не по-малко от 400 к.с. и задвижване на четирите колела. Под този вариант ще се позиционира CLA 35AMG, който пък ще има около 300 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт