728 x 90

Hyundai връща името Sonata в Европа?

Hyundai връща името Sonata в Европа?

Според различни медии Hyundai възнамерява да върне в употреба името Sonata за голям седан, който ще се появи в Европа относително скоро. Корейците замениха Sonata с i40 преди няколко години, като целта беше да се смени изцяло имиджа на возилото от D-сегмента. В по-голяма част от Стария континент Sonata беше известен по-скоро като таксиметров автомобил.

Според различни медии Hyundai възнамерява да върне в употреба името Sonata за голям седан, който ще се появи в Европа относително скоро.

Корейците замениха Sonata с i40 преди няколко години, като целта беше да се смени изцяло имиджа на возилото от D-сегмента. В по-голяма част от Стария континент Sonata беше известен по-скоро като таксиметров автомобил.

Що се отнася до дизайна на новата кола, той би трябвало да бъде вдъхновен от концепта Le Fil Rouge. Това означава, че отвън возилото ще бъде по-агресивно.

2019 година ще бъде доста натоварена за концерна Hyundai-KIA. Корейците планират да лансират 13 нови или обновени модели от трите си бранда – основните Hyundai и KIA и премиум допълнението Genesis.

Луксозната марка най-накрая ще представи първия си SUV модел. Очаква се в следващите 12 месеца най-накрая да станат ясни и повече подробности около европейската промоция на марката.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт