728 x 90

Първо изображение от Polestar 2

    Polestar започна подготовката за дебюта на втория си сериен модел. Polestar 2 се очаква в следващите седмици, а най-вероятно публичната му премиера ще се състои по време на изложението в Женева през март. До този момент не може да се предположи какво точно ще представлява колата. Първата снимка ни подсказва твърде малко, като загатва само

    Polestar започна подготовката за дебюта на втория си сериен модел. Polestar 2 се очаква в следващите седмици, а най-вероятно публичната му премиера ще се състои по време на изложението в Женева през март.

    До този момент не може да се предположи какво точно ще представлява колата. Първата снимка ни подсказва твърде малко, като загатва само за дизайна на задната част.

    Все пак, прогнозите са за кола с 4 врати и профил в стил фастбек. Голямата разлика спрямо Polestar 1 ще бъде наличието на изцяло електрическа задвижваща система, а не хибридна.

    Според неофициални данни системата ще осигурява пробег с едно зареждане от около 500 километра, а максималната мощност ще бъде в рамките на 400 к.с.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт