728 x 90

Продават "последното чисто ново купе" за BMW M3 E30

Продават "последното чисто ново купе" за BMW M3 E30

Изглежда 2019 година ще бъде годината на чисто новите стари автомобили BMW. След като стана ясно, че в България предстои да бъдат продадени 11 коли 5-та Серия от моделно семейство Е34 с нулев пробег, сега разбираме, че в Тексас е била намерена дори още по-ценна находка. Става дума за чисто ново и неизползвано купе от

Изглежда 2019 година ще бъде годината на чисто новите стари автомобили BMW. След като стана ясно, че в България предстои да бъдат продадени 11 коли 5-та Серия от моделно семейство Е34 с нулев пробег, сега разбираме, че в Тексас е била намерена дори още по-ценна находка.

Става дума за чисто ново и неизползвано купе от BMW M3 E30. Според продавача, който пусна обяви в Reddit, Facebook и Craiglist, това е "последното чисто ново купе" за модела, което може да бъде ваше срещу 30 000 долара.

По описанието от продавача, купето е било съхранявано в последните 15 години прилежно увито в предпазни найлони с въздушни мехурчета. Единствената причина за липсата на оригиналното пале, доставено от завода на BMW, е закон в САЩ, който не позволява вноса на каквато и да е дървесина от Европа без съответните документи. В момента купето е поставено върху пале, което отговаря на местните изисквания.

Интересен факт е, че купето няма VIN номер и не е ясно как може да бъде регистрирано. Все пак, това не пречи на интереса към него да бъде особено висок, като малко над 24 часа след публикуването на обявата в социалните мрежи тя е споделена около 2000 пъти.


Вижте българските BMW находки


 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт