728 x 90

Вижте чисто новия Mercedes CLA преди официалния му дебют

Вижте чисто новия Mercedes CLA преди официалния му дебют

Австралийски сайт наруши ембаргото за публикуване на снимки на новото поколение Mercedes-Benz CLA, с което даде на света възможността да види стилния седан часове преди неговия официален дебют. Макар и статията на онлайн изданието Redine да беше изтрита скоро след публикуването си, вече разполагаме с фотосите, разкриващи пълния дизайн на машината. Нормално е да определим

Австралийски сайт наруши ембаргото за публикуване на снимки на новото поколение Mercedes-Benz CLA, с което даде на света възможността да види стилния седан часове преди неговия официален дебют.

Макар и статията на онлайн изданието Redine да беше изтрита скоро след публикуването си, вече разполагаме с фотосите, разкриващи пълния дизайн на машината.

Нормално е да определим визията като еволюционна спрямо предшественика. Големи влияния откриваме от по-големия брат CLS, като особено видно това е в предната част на автомобила.

Интериорът e на практика копие на кабината на новата A-Class. Това не бива да изненадва никого, тъй като двете коли споделят почти изцяло технологичната си база.

Моделът ще получи своята премиера по време на изложението CES по-късно днес. Показаният там екземпляр се очаква да разполага с 2.0-литров турбо бензинов мотор с 221 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт