728 x 90

Opel получава бус от гамата на Citroen

Opel получава бус от гамата на Citroen

Гамата на Opel ще се обогати с микробус с името Zafira Life, който ще дебютира на 18 януари на салона в Брюксел и е един от първите модели, които германците получават от PSA. Zafira Life е вариант на Citroen Spacetourer, като разликите са в отделни елементи – радиаторна решетка с емблемата на Opel, фаровете в

Гамата на Opel ще се обогати с микробус с името Zafira Life, който ще дебютира на 18 януари на салона в Брюксел и е един от първите модели, които германците получават от PSA. Zafira Life е вариант на Citroen Spacetourer, като разликите са в отделни елементи – радиаторна решетка с емблемата на Opel, фаровете в стилистиката на Astra K и т.н.

Бусът ще се предлага в три варианта според дължината си – 4,6, 4,95 и 5,3 метра, а вариантите по отношение на местата на борда пет – от 5 до 9 човека.

Все още гамата двигатели за Zafira Life не е официално обявена, но се предполага, че е ще е идентична с тази на модела на Citroen – 1,6-литров дизел с 95 или 120 конски сили и 2-литров дизел с 150 или 170 конски сили.

Zafira Life ще се предлага с предно предаване, но клиентите ще могат да поръчват и варианти с 4х4, което ще идва от френската компания Dangel.

През 2021 година бусът ще получи и електрическа версия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт