728 x 90

Bentley Bentayga получава повече мощност от Lamborghini Urus

Bentley Bentayga получава повече мощност от Lamborghini Urus

Bentley планира по-мощна версия Speed на луксозния кросоувър Bentayga, която ще е по-мощна от Lamborghini Urus – другият кросоувър, който дели една платформа с британския модел. Bentayga Speed ще получи модернизиран W12 6-литров бензинов двигател с две турбини, като при него мощността ще е увеличена от 608 на 660 конски сили. Основните промени са свързани

Bentley планира по-мощна версия Speed на луксозния кросоувър Bentayga, която ще е по-мощна от Lamborghini Urus – другият кросоувър, който дели една платформа с британския модел.

Bentayga Speed ще получи модернизиран W12 6-литров бензинов двигател с две турбини, като при него мощността ще е увеличена от 608 на 660 конски сили. Основните промени са свързани с новите настройки на електронния блок, управляващ работата на двигателя. На модернизация ще бъде подложена и 8-степенната автоматична трансмисия, с която се предлага Bentayga.

Заради по-високата мощност Speed ще е по-бърз от обикновения Bentayga, който се ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,1 секунди и има максимална скорост 301 км/ч.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт