728 x 90

Toyota Supra: първи изтекли официални изображения

Toyota Supra: първи изтекли официални изображения

В началото на следващата седмица Toyota ще представи официално възродения си спортен автомобил Supra. Машината ще дебютира в рамките на изложението в Детройт. За всички беше ясно, че е въпрос на време да видим изтекли снимки от модела дни преди неговия дебют. Това най-накрая се случи, като източникът на изображенията е мексиканското подразделение на марката.

В началото на следващата седмица Toyota ще представи официално възродения си спортен автомобил Supra. Машината ще дебютира в рамките на изложението в Детройт.

За всички беше ясно, че е въпрос на време да видим изтекли снимки от модела дни преди неговия дебют. Това най-накрая се случи, като източникът на изображенията е мексиканското подразделение на марката.

Според първите реакции на фенове на марката, Supra изглежда по напълно очакван начин. Това не носи негативен смисъл, тъй като возилото е останало до голяма степен вярно на конпцепта FT-1.

На този етап още не са разкрити подробности около технологичната база на модела. Това ще се случи в понедленик, когато японците ще вдигнат завесата от възродения модел.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт