728 x 90

И OMV вече продава електронни винетки

И OMV вече продава електронни винетки

Във всички бензиностанции OMV в цялата страна вече могат да бъдат закупени всички предлагани видове електронни винетки за 2019 г, съобщи компанията  Винетките могат да бъдат заплащани в брой и с банкова карта на касите на OMV, както и с OMV Business card с Routex функция за корпоративни клиенти на компанията. Мрежата на OMV обхваща

Във всички бензиностанции OMV в цялата страна вече могат да бъдат закупени всички предлагани видове електронни винетки за 2019 г, съобщи компанията  Винетките могат да бъдат заплащани в брой и с банкова карта на касите на OMV, както и с OMV Business card с Routex функция за корпоративни клиенти на компанията.

Мрежата на OMV обхваща 92 бензиностанции в България. На каса във всеки обект от веригата са достъпни предлаганите винетки за 2019 г. за тежкотоварни автомобили и автобуси (категория 1 и 2) и за леки автомобили (категория 3) в съответните периоди на валидност за всяка от категориите. 

Според информация на СБА срокът на 80% от действащите в момента винетки у нас изтича до края на януари, така че това е още една стъпка за избягването на очаквания хаос с масовото закупуване на електронни винетки.

Въвеждането на електронните винетки и конвертирането на хартиени в електронни се оказа гигантски провал на АПИ, който успя да изнерви хиляди шофьори, а скандалът отнесе четирима от шефовете на агенцията, включително и шефът на АПИ Светослав Глосов, който до оставката си вчера упорито твърдеше, че няма проблеми със системата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт