728 x 90

Това ли е новото Renault Clio?

Петото поколение на Renault Clio ще дебютира в началото на тази година, според информация на френската марка, а това означава салона в Женева. Но много е вероятно, моделът да получи и онлайн представяне в близките седмици. И вече може да се каже, че светът доби представа как ще изглежда новото Clio. Както обикновено става при

Петото поколение на Renault Clio ще дебютира в началото на тази година, според информация на френската марка, а това означава салона в Женева. Но много е вероятно, моделът да получи и онлайн представяне в близките седмици.

И вече може да се каже, че светът доби представа как ще изглежда новото Clio. Както обикновено става при изтичането на информация, и тук историята е малко странна, но интересна.

Първият изглед към каросерията на новото Clio без камуфлаж, дойде благодарение на модел в мащаб 1:43, при това във версията GT-Line. Информацията за модела се появи в чешкия сайт svetauticek.cz, а след това беше свалена.

Моделът е дело на IXO Models, но на сайта на фирмата Clio V все още отсъства от гамата предлагани модели, което е разбираемо.

В най-новата история на популярните модели „изтичането” на информация чрез модели не е нещо ново или необичайно – случи се при S90 и V90 на Volvo, както и със Citroen C3 Aircross и Audi A7.

Картинката на модела отговаря на предположенията, които правеха анализаторите и дизайнерите, разглеждащи снимките от изпитанията на предсерийните прототипи на Clio. Предницата поразително прилича на тази на Megane IV, а „скриването” на дръжките на задните врати се запазва като елегантен начин за „скриване”, че това е хечбек с пет врати.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт