728 x 90

Infiniti призна, че QX30 не е пазарен успех

    "QX30 не е много успешен продукт." Това призна лично новият президент на Infiniti Кристиан Майнер в интервю по време на изложението в Детройт. В резултат на това, японската компания обмисля изцяло нова стратегия за наследника на возилото. Вместо да използва платформа и компоненти от Mercedes-Benz, Infiniti ще заложи на изцяло собствена разработка. Разбира се, това

    "QX30 не е много успешен продукт." Това призна лично новият президент на Infiniti Кристиан Майнер в интервю по време на изложението в Детройт.

    В резултат на това, японската компания обмисля изцяло нова стратегия за наследника на возилото. Вместо да използва платформа и компоненти от Mercedes-Benz, Infiniti ще заложи на изцяло собствена разработка.

    Разбира се, това са първоначални прогнози. Сегашният QX30 ще остане в продажба поне още няколко години, тъй като дебютира преди едва около 40 месеца.

    Наследникът на компактния повдигнат хечбек ще се възползва от актуалния Variable Compression-Turbocharged (VC-T) бензинов мотор на марката, който дебютира в QX50. Не е изключено да видим и хибридна версия.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт