728 x 90

Подобрения в моделната гама на BMW за пролет 2019

Подобрения в моделната гама на BMW за пролет 2019

Както почти всяка година, BMW обяви серия от подобрения по моделната си гама, които ще влязат в сила от пролетта на тази година. По-голяма част от новостите касаят предимно визуални и интериорни подобрения, но все пак има и изключения. Едно такова е добавянето на нова флагманска версия на Х2. Моделът Х2 М35i ще разполага с

Както почти всяка година, BMW обяви серия от подобрения по моделната си гама, които ще влязат в сила от пролетта на тази година. По-голяма част от новостите касаят предимно визуални и интериорни подобрения, но все пак има и изключения.

Едно такова е добавянето на нова флагманска версия на Х2. Моделът Х2 М35i ще разполага с 2.0-литров турбо мотор и мощност от 306 к.с. Във версията с двойно предаване и автоматична трансмисия, този автомобил може да ускори от място до 100 км/ч за пет секунди.

Баварците също така казват, че всички бензинови версии на Х1 и Х2 вече ще се оборудват с филтър за твърди частици, като това е част от мерките за отговаряне на най-новите емисионни стандарти в индустрията.

Междувременно, 5-та Серия седан и комби може да се похвали с нов стайлинг пакет. BMW Individual Composition добавя към външния вид на колата селектирани опции от M спортния пакет, както и специална боя от каталога BMW Individual.

Съвсем пресните 8-ма Серия и Х5 пък получават нови цветове за ектериора, както и допълнителни окрашения за интериора. С нови металикови цветове и дизайни на джанти могат да се похвалят и 2-Series Coupe и Convertible, 3-Series Gran Turismo, 4-Series, както и M4 Coupe и Convertible.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт