728 x 90

4х4 за европейската версия на Toyota Prius

    Toyota представи обновена версия на Prius специално за европейския пазар. Моделът вече ще може да ес поръчва и със задвижване на 4-те колела. Toyota Prius е с различни брони, както и изменени фарове на светлините и стоповете. Има възможност за поръчване на различни джанти, както и нови варианти на оформление на салона. Предните седалки са

    Toyota представи обновена версия на Prius специално за европейския пазар. Моделът вече ще може да ес поръчва и със задвижване на 4-те колела.

    Toyota Prius е с различни брони, както и изменени фарове на светлините и стоповете. Има възможност за поръчване на различни джанти, както и нови варианти на оформление на салона. Предните седалки са нови, както и системата за безжично зареждане на смартфони.

    Toyota Prius Hybrid AWD разполага с допълнителен електрически мотор на задната ос, който се активира при старт от място до 10 км/ч. Също така допълнителният агрегат почва да върти задните колела при скорост до 70 км/ч, когато електрониката засече липса на сцепление.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт