728 x 90

Renault представи обновеното Twingo (видео)

Renault представи обновеното Twingo (видео)

Рено представи рестайлинг версия на компактния градски модел Twingo. Мъникът със задно задвижване е получил леко променена външност, допълнителни възможности за персонализация и нов двигател. Renault Twingo от моделна година 2019 се появява с модернизирана предна броня с намалени въздушни отвори и различни фарове с вградени С-образни дневни светлини. Задната броня е получила декоративен елемент

Рено представи рестайлинг версия на компактния градски модел Twingo. Мъникът със задно задвижване е получил леко променена външност, допълнителни възможности за персонализация и нов двигател.

Renault Twingo от моделна година 2019 се появява с модернизирана предна броня с намалени въздушни отвори и различни фарове с вградени С-образни дневни светлини. Задната броня е получила декоративен елемент под формата на дифузьор, а на капака над двигателя се е появил въздухозаборник за допълнително охлаждане на двигателя.

Освен това разработчиците са намалили пътния просвет с 10 мм, за да подобрят аеродинамичните характеристики. Вътре хечбекът е получил нова централна конзола с допълнителна поставка за чаши, два USB конектора, както и бутони за управление на системата за старт-стоп и круиз контрол. И накрая, Renault Twingo се предлага с две нови мултимедийни системи: R&Go и Easy Link.

Гамата от двигатели е допълнена с нов трицилиндров атмосферен двигател с работен обем от един литър, който произвежда 75 к.с. и 95 Нм въртящ момент. Агрегатът е свързан с петстепенна механична скоростна кутия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт