728 x 90

Яко видео: Пикапът Ford Ranger взе на буксир 15 каравана!

    Форд разпространи интересно видео, в което е показано как обновеният компактен пикап Ranger тегли 15 каравана. Масата на автовлака с дължина около 100 метра е приблизително 20 тона. Видеото е снимано на обществен път недалеко от британския автомобилен полигон Милбрук. Пикапът се управлява от английския състезател и тест пилот Пол Суифт, който призна, че това

    Форд разпространи интересно видео, в което е показано как обновеният компактен пикап Ranger тегли 15 каравана. Масата на автовлака с дължина около 100 метра е приблизително 20 тона.

    Видеото е снимано на обществен път недалеко от британския автомобилен полигон Милбрук. Пикапът се управлява от английския състезател и тест пилот Пол Суифт, който призна, че това е най-бавната, но в същото време една от най-трудните каскади в кариерата му.

    Топ версията на актуализирания Ford Ranger за европейския пазар е оборудвана с двулитров дизелов двигател с две турбини за 213 к.с. и 500 Нм въртящ момент. Двигателят е свързан с 10-степенна автоматична трансмисия.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт