728 x 90

Продават гуми и джанти от Bugatti Veyron срещу $100 000

Продават гуми и джанти от Bugatti Veyron срещу $100 000

Собствениците на Bugatti Veyron, колкото и малко да са те, знаят много добре колко скъпо струва да се поддържа хиперколата от Франция. Само смяна на горивния резервоар е над 42 000 долара, например. С оглед на това, макар и нереално висока по стандартите на останалите автомобили, офертата за четири джанти с гуми за Veyron срещу

Собствениците на Bugatti Veyron, колкото и малко да са те, знаят много добре колко скъпо струва да се поддържа хиперколата от Франция. Само смяна на горивния резервоар е над 42 000 долара, например.

С оглед на това, макар и нереално висока по стандартите на останалите автомобили, офертата за четири джанти с гуми за Veyron срещу 100 000 долара изглежда относително разумна.

Според продавача, джантите са в напълно оригинално и на практика неразличимо от ново състояние. Гумите са производство 2013 година, но имат живот около 85 процента.

В момента чисто нов комплект гуми с джанти за автомобила струва 150 000 долара. Интересното е, че производителят препоръчва смяна на джантите на всеки два комплекта гуми.

Гумите от своя страна, при максимално натоварване, могат да издържат не повече от 15 минути. Спасението тук идва, че горивото в резервоара ще свърши доста преди тези 15 минути при натискане на газта до край.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт