728 x 90

Subaru анонсира премиера за новия Legacy

Subaru анонсира премиера за новия Legacy

Субару публикува няколко тийзърни изображения от новото поколение на седана Legacy. На едната снимка е изобразен голям сензорен дисплей от мултимедийния комплекс на автомобила. Върху екрана се виждат настройките на аудиосистемата. Отделните иконки в центъра на дисплея отговарят за управлението на основните функции на автомобила, а отдолу се намират настройките за климатика. На другото изображение

Субару публикува няколко тийзърни изображения от новото поколение на седана Legacy. На едната снимка е изобразен голям сензорен дисплей от мултимедийния комплекс на автомобила.

Върху екрана се виждат настройките на аудиосистемата. Отделните иконки в центъра на дисплея отговарят за управлението на основните функции на автомобила, а отдолу се намират настройките за климатика.

На другото изображение се вижда самия Subaru Legacy, почти скрит в тъмнината. Съдейки по снимката, разликата със сегашното поколение външно няма да бъде голяма.

На тестовите прототипи досега се виждаше нова радиаторна решетка и различна оптика. Освен това, седанът ще има други брони и по-съвременна отделителна система.

Subaru Legacy ще бъде построен върху модулната платформа Subaru Global Platform. Това шаси вече се използва при моделите Ascent, Crosstrek, Forester и Impreza.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт