728 x 90

Станаха ясни финалистите за Кола на Годината в България 2019

Станаха ясни финалистите за Кола на Годината в България 2019

След провеждането на финалния масов тест на кандидатите за приза Автомобил на Годината в България за 2019 г. в събота, 2-ри февруари, днес станаха ясни и финалистите, които продължават напред в надпреварата. От всички претенденти бяха излъчени по пет автомобила от всяка от една от шестте категории. Окончателният избор на победителите ще бъде обявен на

След провеждането на финалния масов тест на кандидатите за приза Автомобил на Годината в България за 2019 г. в събота, 2-ри февруари, днес станаха ясни и финалистите, които продължават напред в надпреварата.

От всички претенденти бяха излъчени по пет автомобила от всяка от една от шестте категории. Окончателният избор на победителите ще бъде обявен на специална церемония вечерта на 6 февруари, сряда. Там ще бъдат връчени плакетите на шестте победители в отделните категории, а малко след това измежду тях ще се избере и носителят на приза Автомобил на Годината в България, който ще бъде удостоен с уникалната статуетка, символ на конкурса.

Ето и финалните петици в отделните категории:

Лек автомобил:
Audi A6
BMW 8-Series
Ford Focus
Kia Ceed
Peugeot 508

Crossover автомобил:
BMW X5
Citroen C5 Aircross
Honda CR-V
Suzuki Jimny
Volkswagen Touareg

Многофункционален автомобил:
Citroen Berlingo
Peugeot Rifter
Opel Combo
Ssangyong Musso
Mercedes-Benz X-Class

Еко автомобил:
Hyundai Kona Electric
Lexus LS
Mitsubishi Outlander PHEV
Nissan LEAF

Градски автомобил:
BMW X2
Hyundai Kona Electric
Mahindra KUV 100
Nissan LEAF
Volvo XC40

Премиум автомобил:
Audi Q8
BMW 8-Series
BMW X5
Volvo V60
Volkswagen Touareg

Тази година в провеждането на конкурса се включиха редица партньори: веригата бензиностанции OMV с висококачествените си горива MAXX MOTION; фирма Лазурит 94, която предлага най-добрите авторепарационни услуги и бои – тя, между другото ще празнува тази година четвърт вековен юбилей на нашия пазар. Официалната церемония ще се проведе в луксозната атмосфера на Естерхази бар, а гостите ще се насладят на френските вина LAROCHE и и ирландското Tullamore Due.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт