728 x 90

Как изглежда фейслифтът на BMW 7-Series в реална среда? (видео)

    При представянето на обновената версия на BMW 7-Series, коментарите в социалните мрежи бяха изключително двуполюсни. По-голяма част от тях се фокусираха върху огромните радиаторни решетки на колата и като цяло бяха негативни. Все пак, имаше и такива, които призоваваха оценките да бъдат давани след като луксозният седан се появи при дилърите. Вече разполагаме с видео

    При представянето на обновената версия на BMW 7-Series, коментарите в социалните мрежи бяха изключително двуполюсни. По-голяма част от тях се фокусираха върху огромните радиаторни решетки на колата и като цяло бяха негативни.

    Все пак, имаше и такива, които призоваваха оценките да бъдат давани след като луксозният седан се появи при дилърите. Вече разполагаме с видео от шоурум на BMW, в което можем да видим модела отблизо в реална среда.

    Марката казва, че отворите в предницата са с 40 процента по-големи отпреди, а до тях са разположени стилни фарове със стандартна LED технология. Опционално ще могат да се поръчват лазерни светлини.

    В интериора откриваме последната версия на дигиталното инструментно табло на BMW. Клъстера познаваме от новите X5 и 8-Series. 7-Series може вече да се похвали и със стандартно безжично зарядно устройство разположено точно до поставките за чаши за по-лесен достъп.

    Голямата новост в двигателната гама е наличието на сериозно преработен 4.4-литров V8 мотор. Той генерира с 80 к.с. повече отпреди, като пикът сега възлиза на 523 к.с.

    Разбира се, флагман си остава 12-цилиндровият модел M760i, който ще продължи в новата моделна година с мощност от 600 к.с. Въртящият момент достига цели 850 Нм.

    В зависимост от пазара, още с лансирането на модела тази пролет BMW ще предлага и плъг-ин хибридна версия. Тя ще има максимална мощност от 389 к.с., но баварците все още не са готови да разпространят информация за изцяло електрическия пробег.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт