728 x 90

Райконен подкара новия болид на Alfa Romeo

Райконен подкара новия болид на Alfa Romeo

Новият автомобил на Alfa Romeo (Sauber до края на миналата година) също е напълно готов и ще бъде официално представен в понеделник преди началото на първите тестове за новия сезон в Барселона. Днес шейкдаун на новата кола на пистата „Фиорано” в Маранело направи Кими Райконен – новият пилот на Alfa Romeo и последният световен шампион

Новият автомобил на Alfa Romeo (Sauber до края на миналата година) също е напълно готов и ще бъде официално представен в понеделник преди началото на първите тестове за новия сезон в Барселона. Днес шейкдаун на новата кола на пистата „Фиорано” в Маранело направи Кими Райконен – новият пилот на Alfa Romeo и последният световен шампион на Скудерията.

Все още не се знае как ще бъде означено шасито, след като Alfa Romeo плати на Sauber, за да преименува отбора, без обаче да го купува и така да се върне във Формула 1.

Отборът от Хинвил ще продължи да работи в тясно сътрудничество със Скудерията, както да получава задвижващи системи от Ferrari.

Първите снимки на Кими зад волана на колата направи Федерико Базиле, като се предполага, че разцветката от шейкдауна няма да се използва на тестовете, а след това и в хода на сезона.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт